Izvor:
13.07.2016 u 20:46
0

OTKRIVAMO: Evo šta je EDO rekao posle jučerašnjeg skandala ko mu je favorit!

Nekadašnji učesnik "Parova" Edo, juče je za portal Happy televizije rekao da mu je favorit Ružica, pa se nakon tog intervjua "podigla prašina" jer su svi verovali da je Nenad Marinković "njegov brat". Mi smo ga ponovo pozvali, pa nam je posle današnjeg razgovora otkrio još dva takmičara za koje navija. Izgleda da je Edo prenaglio u jučerašnjoj izjavi rekavši da ima samo jednog favorita.

Meni su favoriti Ružica, Gasttozz i Marko, ali mislim da će Gasttozz pobediti, on je moj brat i naravno da sam uz njega svim srcem– rekao je Edo.

On je takođe dodao da su njih troje odlični rijaliti igrači i da bi produkcija trebalo da smisli neko rešenje za njih, da omogući da im to bude "druga kuća" kako bi stalno mogli da budu u rijalitiju.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter