Izvor:
15.01.2018 u 20:29
0

ŠOKANTNA ODLUKA PRODUKCIJE: Teodora ZANEMELA!

Kako je Teodora izjavila tokom "Jutarnje kafice" da joj najteže pada da se suoči sa ustajanjem ujutru i da bi volela kada bi mogla malo duže da spava.

U Tajnoj sobi se odlučila da zamoli produkciju za to.

Ona je rekla kako bi volela da spava duže ako je moguće ali zna da sigurno to neće dobiti jer nije u redu da samo ona bude povlašćena.

Produkcija je prvo bila neumoljiva ali je Teodora toliko bila slatka u svojoj želji da dobije duže spavanje te je produkcija ipak odlučila da popusti.

Zbog njenog dobrog vođenja "Parovesti", Teodora je nagrađena sa jednim danom u nedelji a to će biti četvrtak kada će moći da spava duže.

Njenoj sreći nije bilo kraja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter