Izvor:
18.01.2018 u 00:56
0

OVO NIJE LEPO: Nikola Lakić poljuljao prijateljstvo Teodore i Izabele, evo i kako! (foto)

Gostujući u emisiji "Upoznajte Parove", prijatelj Teodore Radoičić otkrio je da su je Nikola Lakić i Izabela Aljoski ogovarali.

To bi bilo potpuno uobičajeno za vilu "Parova", da Teodora i Izabela nisu najviše vremena provodila zajedno, dok se u njihovu priču nije umešao Lakić:

– On ti je možda ovde dečko, ali ne znaš šta će biti kada izađete iz rijalitija… Može da se dogodi isto što se desilo i sa Zerinom – rekla je Teodora svojoj bliskoj prijateljici iz rijalitija.

– Ti si meni drugarica ovde, takođe – dodala je Izabela i ovom rečenicom dokazala koliko joj znači njihovo prijateljstvo.

Sve vesti iz rijaliti programa "Parovi" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter