Izvor:
17.07.2016 u 00:02
0

EKSKLUZIVNO PRED FINALE: Deka Adam otkrio veliku TAJNU o Zorici i Gasttozzu!

Deka Adam, Gasttozzov i Zoričin najveći fan koji ih redovno bodri iz studija ili se uključuje direktno u program kako bi ih pozdravio, samo nekoliko sati pred finale rijaliti programa "Parovi" ekskluzivno je otkrio zašto ovaj ljubavni par toliko podržava kada ih ranije nije ni poznavao.

– Ljubica iz Kanade i ja podržavamo Nenadovu i Zoričinu vezu. Prošli smo kroz sve njihove faze. Ja imam lične razloge zašto volim Zoricu. Ona me podseća na nesuđenu snajku. Moj sin je imao devojku sa kojom se zabavnljao i kada su se razišli, ona je tako dolazila kod mene da plače, da kuka, kao Zorica – rekao je on.

Deka Adam je prokomentarisao i mogućnost diskvalifikacije Zorice i Gasttozza.

– Odvratno je ovo što se priča o diskvalifikaciji. Njih dvoje donose gledanost. Nema reči o nekoj zabranjenoj komunikaciji. On je platio za sve svoje grehove u novcu, to je oko nekih 12.000 evra. Takođe, gluposti su i ono što je gospođa sinoć pričala u programu. Apsolutne budalaštine. Ako bude sve fer, Nenad pobeđuje. Ako ne on, onda će maca i bilo bi mi drago.

Za kraj, deka Adam nam je otkrio da će se popularni ljubavni par venčati.

– Venčaće se sigurno. Ja imam dokaze da ona njega obožava. U stvari, mislio sam da ona njega više voli, ali on nju puno voli. To je neverovatno – zaključio je deka Adam.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter