Izvor:
17.07.2016 u 03:26
0

OŠTRO PO FINALISTIMA: Atina priznala ko treba da POBEDI, a ko ne zaslužuje ni „kafu za poneti“!

Atina Ferari došla je u studio 3 Hepi televizije na veliko finale zabavno – humorističkog programa "Parovi" da podrži svoje favorite, a samo za happytv.rs otkrila je ko zaslužuje pobedu, a ko ne zaslužuje ni "kafu za poneti".

Subjektivno bih volela da pobedi Gasttozz kao i prošle godine. Žao mi je što je ispala Vesna Rivas, ipak je ona borac. Volela bih ili Gasttozz ili Marko, Bumbar, Zmaj. Eto to su četiri imena za koje ja navijam. To je subjektivno. Objektivno, to su Ružica i Senada, ali ne bih volela da sekrecija pobedi, to nikako. Ne zaslužuje da dobije ni kafu za poneti, a kamoli pobedu. Ukoliko se to desi, bilo bi jako nepravedno – zaključila je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter