Izvor:
23.07.2016 u 13:47
0

IZA KULISA FINALNE VEČERI PAROVA: Vesna otkrila od čega je GASTTOZZ STREPEO!

Vesna Rivas je poznata po svom prirodnom daru da predviđa budućnost i intuiciji da je moguće da se dogodi određen događaj. Rivasova je samo za portal srećne televizije otkrila šta se dešavalo finalne večeri kada su u pitanju njena predskazanja.

Svako može da proveri da sam ja pre nekoliko meseci rekla da će ove sezone pobediti žena. Ja ne gledam svakome u karte, samo osobama koje imaju dobru energiju. Na primer Ani Spasojević ne mogu da gledam u karte jer je ona jako tvrdoglava i ima negativnu energiju. Ružicu sam jedva naterala. A ima nekoliko osoba kojima jednostavno nisam mogla da izađem u susret i pogledam ukarte – prića Vesna.

Rivasova je ispričala anegdotu sa finalne večeri kada je Gasttozz tražio da odgonetne kakva ih sudbina čeka.

Gasttozz je sav ubledeo kada sam mu pričala o Zorici ono što sam videla u kartama. A kada je došlo finalno veče on me je samo zapitkivao, da li ima istine u tome što sam mu rekla koliko je zapravo Zorica lukava. On me je konstantno zapitkivao šta mi se javlja. Kao da je bio poplašen – zaključuje Vesna.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter