Izvor:
25.05.2018 u 07:27
0

RASPLAMSAO SE LJUBAVNI TROUGAO: Nikola mi se poverio da ga ona ne interesuje, da je histerična, i da je jedna obična k****!

U toku je "Roditeljski sastanak sa Parovima", i jedna od interesantnih gostiju jeste Izabelina majka Slađa, koja je napravila pravu pometnju, kada je pokrenula temu ljubavnog trougla: Izabela-Lakić-Zerina.

Ona smatra da između njene ćerke Izabele i Nikole Lakića i dalje postoje emocije, te se stoga odvažila da Zerini direktno postavi pitanje zbog čega gaji toliku netrpeljivost prema Izabeli:

– Ja vas razumem, to što se desilo između mene i Nikole je prijateljski. Osim toga, kada je Izabela izašla Nikola mi se poverio da ga ona ne interesuje, da je histerična, i da je Izabela jedna obična ku*va. – izjavila je Zerina.

– Ti nisi normalna, treba da te bude sramota što si rekla za Izabelu da je ku*va – branio se Nikola.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter