Izvor:
25.06.2018 u 14:07
0

INTERVJU NIKOLE LAKIĆA PRED „VELIKO FINALE“: Svestan sam da nemam šanse za 1. mesto, ali bih voleo… (foto)

Sinoćnje polufinalno veče zabavno-humorističkog programa "Parovi" i izlazak jednog od favorita, Ivana Ivanovića Đusa, iznenadilo je sve, ali i uverilo ostale takmičenje da će do samog finala biti neizvesno.

Jedan od učesnika, koji važi za najvećeg zavodnika šeste sezone, Nikola Lakić, sumirao je utiske i za čitaoce happytv.rs portala izneo svoje mišljenje ima li šanse da se popne na tron i osvoji prvo mesto.

Sinoć je bilo polufinalno veče u vili "Parova". Preživeo si izbacivanje iako si bio pod velikim stresom i ubeđen da ćeš izaći.

Prelepa atmosfera u vili i definitivno noć za pamćenje. Bojana kraljica drame, neprikosnovena, originalna dovela me je do toga da adrenalin bude na zavidnom nivou, pa čak i do toga da mi se u jednom trenutku spusti lek za smirenje, što je izazvalo vrlo simpatične komentare kod ukućana, a verujem gledalaca. Znate onu čuvenu rečenicu "ko preživi, pričaće". Taj sam.

Kako se danas osećaš nakon svega?

Posle sinoćnog izlaska Đusa iz vile sve je moguće. Niko to zaista nije očekivao, s ozirom da je važio za jednog od favorita. Biću realan, kao i uvek, Favorit za pobedu sigurno nisam, ali ali bi mi veliki uspeh bio da se popnem na pobedničko postolje sa ostalim finalistima i samim tim krunišem svoje učešće prethodnih šest meseci, što mislim da je čak i relano. "Idemo dalje, sve do medalje!"

Zašto misliš da ne možeš da ne možeš da budeš jedan od favorita za pobedu i dođeš do finala?

Prezadovoljan sam svojim učešćem u ovoj sezoni, pre svega jer je moja porodica preponosna sa mnom kao i narod koji će biti uz mene do kraja. Sezonu ću pamtiti po mnogo čemu, proslavljanju svog 35. rođendana, podršci svojih roditelja, osvajanju prvog mesta takmičenja "Parovizije", kao i proglašenje svih učesnika da sam najbolji imitator u sezoni 6.

Sa Izabelom si imao ljubavnu vezu u vili, hoćeš li nakon izlaska biti u kontaktu sa njom i možda ponovo dati šansu za vas dvoje?

O bivšima sve najbolje!

Ko bi po tvom mišljenju trebalo zasluženo da pobedi u ovoj sezoni?

Definitivno na pobedničko postolje bih voleo da se nađu moji najbolji prijatelji Dejan i Dalila, to im od srca želim. Pokazali su pre svega: privrženost, vernost, odanost kao partneri jedno prema drugom, pokazali su da su tu uvek za prave prijatelje, uvek iskreni, otvoreni, komunikativni i pre svega ljudi koji poštuju kuću u kojoj zarađuju novac.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter