NEKOLIKO DANA PRED "VELIKO FINALE": NINA PRLJA u najemotivnijem intervjuu odgovorila na pitanja koja zanimaju fanove! (foto)

 

"Veliko finale" zabavno-humorističkog programa "Parovi" se bliži kraju, a sinoćni izlazak jednog pd favorita, Ivana Ivanovića Đusa, uverio je sve da će do samog kraja biti neizvesno. 

Nina Prlja svakako je učesnica koja je ove godile iznenadila svojim učešćem, i jedna od retkih novih rijaliti lica koja je izdržala od prvog dana do samog kraja. 

Samo za čitaoce potala happytv.rs atraktivna takmičarka odgovara na najintrigantnija pitanja, ali i da li sebe vidi u finalu. 

 

 

Preživela si polufinalno veče i ostala u vili. Svi smo videli da si bila veoma neraspoložena i u strahu da ćeš izaći. Čak si se i rasplakala. Zbog čega si tako dramatično gledala na izbacivanje?

Pa zbog toga što sam mislila da ću zajedno sa Mladenom izaći i onda kada sam shvatila da treba da ga čekam sedam dana, jer sam mislila da ću izaći, onda sam baš bila potrešena što ću spavati saman nakon 6 meseci. 

Izjavila si da bi ti bilo veoma teško ako ti ispadneš, a Mladen ostane.  Da li je to zato što si se toliko vezala za njega ili zato što smatraš da ti treba da budeš jedan od učesnika u finalu ovog šoua? 

Da. Prvenstveno zbog Mladena, kao što sam rekla, planirali smo šta ćemo da radimo kad izađemo. A što se tiče finala, naravno da mislim da sam zaslužila da budem u finalu, a sada je sve na glasačima... Jedno su želje, drugo mogućnosti. Alim ovde sam skoro 10 meseci i mislim da bi trebalo da uđem u finale. 

 

 

Sada kada je kraj blizu, kako gledaš na svoje učešće, kaješ li se zbog nekih stvari? 

Planirala sam mnogo kraće da ostanem, sve je ovo novo za mene. Apsolutno sam se pazila i nisam se vezala ni za koga, sem za Mladena, tako da nisam nešto mnogo ni razočarana. Sve što se dešavalo, dešavalo se sa razlogom. Ništa ružno nisam učinila nikom, niti govorila pogrdne reči, niti pričala tajne nekih učesnika, tako da zaista nemam za šta da se kajem. I ponosna sam na to. 

Ako bi dobila ponudu za ulazak u sedmu sezonu, da li bi ponovo ušla u vilu "Parova"? 

Još uvek nisam izašla iz šeste. Šalim se, trebaće mi mega odmor. S obzirom na to da me čeka posao oko knjige, koju ću izdati i da imam planove sa Mladenom. Teško da ću moći u sedmu sezonu. 

 

 

Tvoj favorit za pobedu je? 

Mladen naravno. Najduhovitiji, najpametniji, najbolji u svemu. Ima ga svuda pomalo, ne previše, taman koliko treba i ne postoji niko kao on. 

 

 

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost