Izvor:
04.06.2019 u 13:02
0

ZAČEPIO USTA SVIMA: Nakon burnog razvoda, oženio se dadiljom i prvi put objavio fotografiju sa sadašnjom suprugom! (FOTO)

Golman Partizana Vladimir Stojković imao je turbulentan ljubavni život, ali je svoju sreću pronašao pored Valentine.

Upravo sa njom se pojavio na venčanju Lole Smiljanića i sve oči su bile uprte u ovaj par iz razloga što su, za razliku od drugih gostiju, bili preplanuli.

Valentina je ponela dugačku zlaćastu haljinu koja je istakla njene atribute i ten. Vladimir je obukao teget odelo u kojem je izgledao fenomenalno.

Podsećamo, Stojković se Valentinom Pupovac iz Pljevalja oženio 2016. Njih dvoje su se upoznali na Dedinju, gde su živeli blizu jedno drugog dok je ona radila kao dadilja sina Darka Šarića.

Valentina i Vladimir Stojković imaju sina Vladana i ćerku Saru, a on je pre toga bio u braku sa Bojanom Rajić sa kojom ima sina Lava.

Razvod između Stojketa i Bojane bio je izuzetno turbulentan i pratile su ga razne glasine. Od toga da je Bojana varala fudbalera dok su bili u braku do toga da on nije plaćao alimentaciju.

Fudbaler je pre nekoliko godina čak uputio i javno pismo u kojem je naveo niz optužbi na račun njegove prve supruge, ali su njih dvoje na kraju zakopali ratne sekire.

Bojana je posle razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, sa kojim je dobila sina Vukašina. Ona je odustala od manekenske karijere i posvetila se odgajanju dece u Srbiji, u čemu, kako je priznala u jednom intervjuu, uživa.

Podsećamo, pre Bojane Rajović Vladimir je bio u vezi sa manekenkom Dejanom Živković.

Happytv.rs
Foto: Instagram vladimirstojkovic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter