Izvor:
02.03.2017 u 21:50
0

KAKAV ĆE OVO HIT BITI: Saša Matić, Aca Lukas i Mile Kitić snimili zajedničku pesmu!

Tri najtraženija pevača na regionalnoj estradnoj sceni Aca Lukas, Mile Kitić i Saša Matić odlučili su da svim ženama za njihov dan poklone zajednički poklon – jednu veoma emotivnu baladu.

Njih trojica su sinoć snimili zajedničku pesmu pod nazivom "Nije htela".

Velike zvezde retko kada snimaju duete, a još ređe je da više izvođača snime zajedničku numeru. Ipak, dobar spoj uvek privuče ogromnu pažnju javnosti, pogotovo ukoliko se saradnja dogodi spontano. Upravo jedna takva saradnja uskoro će oduševili brojnu publiku širom Evrope.

Marina Tucaković pesmu je prvobitno napisala za Kitića, demo je čuo Lukas, a potom i Matić te su došli na ideju da snime trio. Na realizaciju te ideje malo su čekali, s obzirom da je Matić do pre par dana bio u Australiji. Odmah po povratku sa turneje, Saša je kontaktirao kolege. Pevači su potom ušli u studio i sinoć snimili budući hit.

Reč je o baladi koja je rasplakala svu trojicu pevača čim su čuli stihove. Ovih dana trebalo bi da snime i zanimljiv spot, a premijera je planirana za 8. mart, na Dan žena.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Vecerasudijaspo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter