Izvor:
10.09.2017 u 15:20
0

SVETSKA ZVEZDA IMALA JE TEŠKE POČETKE: „Prodavala sam krv kako bih kupila hranu!“

Jedna od najatraktivnijih žena na svetu, pevačica Nikol Šerzinger (39), objasnila je da njena porodica nije imala sredstva, i nije mogla da joj obezbedi da se nakon srednje škole dalje obrazuje, te je zbog toga ona bila prinuđena da radi najrazličitije poslove, čak je i davala svoju krv kako bi dobila novac.

– Da bih studirala, radila sam sve – od šminkanja do pevanje opere u italijanskom restoranu Makaroni Gril – rekla je, danas veoma uspešna pevačica za "Kosmopolitan".

Nikol je navela da je bila najsiromašnija u životu tokom studija, i da je tada davala krv, jer joj je novac bio preko potreban. Hranila se najprostijim palačinkama.

– Veoma volim svoju porodicu. Ali nikada nisam imala nekog ko bi mi kupio kola, ili bi me školovao. Sve sam postigla sama, svojim radom – rekla je ona i dodala:

– To me je navelo da sve u životu veoma cenim. I dalje sam veoma pažljiva sa svojim novcem. Nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo.

Izvor:Alo.rs
Foto:Instgram/nicolescherzy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter