Izvor:
04.11.2017 u 19:13
0

PREVIŠE SU BILI SLIČNI: Da od početka nije bilo sve kako treba svedoči Rastina pesma „Indigo“!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su pre nekoliko dana prekinuli zajednički život, nakon što je popularna pevačica izbacila svog supruga iz stana zbog zanemarivanja porodičnog života i stavljanja u prvi plan neki drugih obaveza.

Njih dvoje su nedavno postali roditelji, a umesto da ih je beba spojila, čini se da je upravo briga o maloj Tari bila jedan od pokretača čitave priče o razvodu.

Međutim, problemi u ovoj vezi su počeli i pre samog sklapanja braka. Ana i Rasta su se zabavljali nekoliko meseci, ali zbog sličnog temperamenta su ulazili u sukobe pa čak i raskidali neposredno pred svadbu.

Upravo jedna od njegovih pesama, koju je objavio pre nekoliko meseci, svedoči o problemima u vezi. Svoju priču je ispričao kroz stihove.

" Ne, ja neću sa tobom više nijednu noć, ne mogu nijedan dan jer znam da sve je laž, ne ja ne mogu bez tebe više nijednu noć ne mogu nijedan dan ista si kao ja – stihovi su Rastine pesme "Indigo".

I sama Ana je jednom prilikom potvrdila da je pesma nastala zbog kratkih prekida koje su imali u vezi.

Pesma "Indigo" nastala je tokom jedne naše male krize u vezi, koja se dogodila pre našeg venčanja. Raskinula sam teatralno, kao što sve radim i tada je ta pesma nastala. U međuvremenu smo se pomirili – ispričala je Ana jednom prilikom

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter