Izvor:
17.03.2018 u 23:23
0

OVO DO SADA NIKO NIJE VIDEO: Karleuša objavila fotografiju sa Tošetom Proeskim! (foto)

Jelena Karleuša podelila je na svom Instagramu fotografiju sa pokojnim kolegom Tošetom Proeskim.

Pop diva je na društvenoj mreži objavila nikad viđenu sliku i istakla da jš uvek pati za dragim kolegom. Jelena je priznala da je Tošeta mnogo volela i cenila, a otkrila je i neke nepoznate detalje iz njegovog života.

Podsetila sam se dana, meseci, godina koje smo proveli zajedno. Mi smo se jako lepo družili. On i ja smo snimili po album u Grčkoj, u Atini zajedno. On je bio mali, on nije još ni vozio auto. Ja sam ga vozila do studija i nazad, vozila sam ga na plažu i nazad. On je bio maloletan, ja sam imala 21 godinu.

Setila sam se toga i slučajno sam našla tu sliku koja nikada nije objavljena. Za podsećanje na jednog velikog umetnika i na takav talenat – rekla je Jelena u jednoj emisiji.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter