Izvor:
04.07.2017 u 00:58
0

SEKS HOROSKOP ZA JUL: Ribe ne smeju da ignorišu jedan poziv, a Blizance očekuje provod iz snova u krevetu

Jul će za mnoge znakove biti ispunjen strašću i novim vezama.

Pogledajte šta sve čeka singl i znakove u vezi tokom jula:

Ovan

Vreme je da izađete napolje i počnete da se igrate. Ako ste singl, ne odbijajte poziv drugarica da izađete – jer ćete tada upoznati nekog novog muškarca koji će vas zabavljati ispod čaršava.

Ako ste u vezi, postarajte se da imate dovoljno vremena za vas jer ćete tako dobiti potrebnu energiju za večernje sate u spavaćoj sobi.

Bik

Univerzum je za vas spremio pregršt sporog i senzualnog seksa u julu.

Ako ste singl, ne žurite sa novom osobom koju ste upravo upoznali kako biste postavili zdrav temelj za zajedničku budućnost.

Ako ste u vezi, razgovarajte sa partnerom o svim stvarima koje su mu na pameti. Kada jednom rešite postojeće probleme, pokazaće vam zahvalnost u spavaćoj sobi.

Blizanci

Venera, planeta ljubavi, senzualnosti i luksuza je u vašem znaku u juli tako da možete da očekujete odličan provod u krevetu.

Ako ste singl, sledeći put kada izađete sa drugaricama, spustite telefon i podignite pogled jer neko veoma uzbudljiv pokušava da skrene vašu pažnju.

Ako ste u vezi, komunicirajte sa partnerom inemojte se plašiti da mu kaćete po koju bezobraznu i prljavu reč tokom seksa – isplatiće vam se.

Rak

Strgnite odeću sa sebe i uskočite u krevet jer je ovo vaš mesec. Uživaćete u svakoj nesavršenosti i savršenosti vašeg tela.

Ako ste u vezi, novostečeno sampouzdanje neće proći neopaženo od strane partnera koji će jedva čekati da ga isproba u krevetu.

Ako ste singl, jasno i glasno svim muškarcima koji vam zapadnu za oko obznanite svoje namere kako ne biste gubili vreme. Neko nov i šarmantan će ući u vašu orbitu tokom jula.

Lav

Mars, planeta želje ulazi u vaš znak i tzbog toga ćete biti ispunjeni seksualnom energijom.

Ako ste u vezi, vući ćete sve strune u spavaćoj sobi – i uživati u svakom trenutku.

Ako ste singl, privlačićete muškarce kao magnet. Ne samo da će želeti da budu u vašem prisustvu, već će jedva čekati da se osamite.

Devica

Merkur, vaša vladajuća planeta, ulazi u vaš znak krajem meseca i možete da očekujete da će vam pružiti pravo usmerenje.

Da li je muškarac u vašem krevetu samo zabava, ili postoji mogućnost za nešto ozbiljnije? Sve će vam se samo otkriti.

Ako ste u vezi, oslobodite malo vremena za partnera, a 8. i 9. jul su savršeni dani za zabavu i romansu.

Vaga

Pod velikim ste stresom zbog odnosa posla i privatnog života, ali univerzum želi da to rešite tokom jula.

Ako ste u vezi, malo modifikujte raspored kako biste imali više zajedničkog vremena – posebno u spavaćoj sobi.

Singl Vage će možda upoznati nekog novog na mestu koje su po prvi put posetile – zato ne odbijajte pozive drugarica za izlazak.

Škorpija

Ovog meseca ćete žuditi za romatikom.

Imaćete dovoljno vremena da se priljubite uz partnera tokom jula, a to će dodatno rasplamsati strasti između vas dvoje.

Ako ste singl, radite na svojoj zavodljivoj strani, a vrlo lako se može ispostaviti da vam je blizak prijatelj mnogo više od toga.

Strelac

Ako ste spremni za novu osobu u spavaćoj sobi, univerzum će vam izaći u susret. Imaćete mnoštvo prilika za upoznavanje novih potencijalnih partnera.

Ako ste u vezi, možda je došlo vreme da počnete da razmišljate “van kutije” i sa partnerom isprobate nove stvari u spavaćoj sobi.

Jarac

Pun Mesec 8. i 9. jula je u vašem znaku i zbog toga ćete moći da vidite gde vas tačno vodi nova veza.

Vaša seksi energija privući će novog partnera ako ste singl, dok Jarčevi u vezi moraju da porade na komunikaciji sa partnerom. Pričajte o stvarima koje funkcionišu, a koje ne, u spavaćoj sobi.

Vodolija

Želite da se zabavljate, a to će vam se u julu ispuniti.

Ne mojte se plašiti da nekoga udaljite iz svog života ako ne igra po vašim pravilima.

Krajem meseca Mars će vam podariti novu seksualnu energiju koju će partner sa oduševljenjem prihvatiti – zato, eksperimentišite.

Ribe

Sav trud koji ste uložili u vaš seksualni život napokon će se isplatiti. Sudeći po univerzumu, ovo je vaše vreme da prihvatite ljubav i strast.

Ako ste u vezi, dugački razgovori i uživanje kod kuće doneće vam mnogo više od prostog gledanja televizije i filmova.

Singl Ribe imaju velike šanse da pri izlasku neće doći kući same, pogotovo ako je u pitanju zabava kod prijatelja.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/notstephsboyfriend

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter