HOROSKOP ZA 6. JANUAR: Rakovi odlično raspoloženi, Škorpije energične kao nikada pre!

 

Ovan

Danas Vam je rasuta pažnja i teško Vam je da radite. Fokusirajte se da biste sve odradili kako treba. Nadređeni će biti zahtevniji nego inače. Budite odgovorniji.

Bik

Mesec je u Vašem polju privatnosti, pa možete da očekujete pomoć neke ženske osobe sa kojom sarađujete.  Ako radite nešto privatno, bićete zadovoljni na kraju dana. Nađite više vremena za odmor.

Blizanci

Odlično se osećate. Prilično ste smireni danas. Odličan je odnos sa partnerom. Slobodni, neka osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos želi nešto više. Moguća je poseta rođaka ili prijatelja danas.

 

 

Rak

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Moguć je kraći put danas. Iskoristite svaku priliku za neku novu saradnju, bićete zadovoljni ishodom svakog novog dogovora.

Lav

Jako ste vredni. Treba da se potrudite da završite sve što ste započeli. Previše ste osetljivi i napeti danas.

Devica

Zadržite neke stvari za sebe da ne napravite problem u vezi. Mesec u Devici je u Vašem znaku, a to znači da sve danas zavisi od Vas. Napeti ste. Nemojte burno reagovati danas.

 

 

Vaga

Morate da pazite na rokove. Ne slušajte druge šta Vam pričaju, nego se potrudite da uradite sve što možete sami, bez pomoći drugima. Danas je dan za završavanje obaveza. Platite račune na vreme.

Škorpija

Imate previše ideja. Energični ste,  ali Vam je danas zamarajuće da radite. Fokus nije baš idealan za posao. Nađite vremena za relaksaciju ili druženje sa prijateljima. 

Strelac

Ne morate da govorite baš sve što Vam smeta danas, jer kolege  možda neće imati razumevanja. Dobro se osećate u vezi. Ako ste slobodni, danas ste previše posvećeni poslu, pa Vam nije do flertovanja.

Jarac

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Ako ste slobodni, na putovanju ćete možda upoznati neku novu osobu. 

Vodolija

Treba da uvedete neku promenu na poslu da biste bili efikasniji. Pokušajte da uradite nešto lepo za partnera. Slobodni, više Vam prija da se družite nego da se okrenete flertu i ljubavi. 

Ribe

Nemojte da zapostavljate privatni život  zbog posla, nego izdvojite vreme za sve. Slobodni, možda ćete upoznati neku osobu  koja Vam može biti privlačna i zanimljiva.

Mondo
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost