Izvor:
24.09.2019 u 08:51
0

POLITIČKI ANALITIČAR BRANKO RADUN O SPECIJALNOM IZASLANIKU ZA ZAPADNI BALKAN: Metju Palmer ima podršku vrha Stejt departmenta! (VIDEO)

Gost Happy portala bio je Branko Radun, politički analitičar. On je prokomentarisao posetu predsednika Vučića Njujojrku i prokomentarisao ulogu novog specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Metjua Palmera.

– To je generalna skupština UN gde se okupljaju svi svetski lideri, što je prilika da se razgovara o raznim temama pa između ostalog i o Kosovu što je jako bitno za nas. To neće biti jedina tema tamo. Što se tiče dolaska Metjua Palmera, on je čovek koji ima podršku vrha Stejt departmenta i dobijaće direktive direktno od Pompea. Jako je bitno reći da je on bio blizak i krugovima koji nisu bili toliko fleksibilni – rekao je Branko Radun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter