Izvor: srbija danas
23.12.2021 u 13:52
0

POSTIGNITE EFEKAT PUNIH USANA: Par trikova

Ovaj jednostavan mejkap trik sastoji se od svega tri koraka, a vrlo je efikasan! Zasniva se na efektu boja – znate kako svaka mala prostorija deluje prostranije ako su zidovi i rubni nameštaj beli?

Princip je isti: svetlijom nijansom napravićete privid punijih usana, i to bez mnogo muke.

Potrebne su vam:

  • olovka za usne svetlije nijanse
  • olovka za usne tamnije nijanse (može i karmin, ali je olovka oštrija i otezi će biti precizniji, što je posebno važno ako se ne snalazite najbolje s proizvodima za šminkanje)

Postupak

Ovičite usne svetlijom olovkom, pa ih i popunite njom. Zatim tamnijom olovkom pređite preko spoljašnjih uglova usana i gornje i donje ivice, ali obavezno preskočite sredinu.

Dakle, tamna linija treba da se prostire samo do trećine usne, ka ivicama. Zatim, blago izblendajte prstima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter