Izvor: HappyBSC
10.02.2022 u 21:43
0

Kako progustiti trepavice na prirodan način?

Da li i vi sanjate guste trepavice koje uokviruju vaše oči i stopiraju muške poglede? I ja! Saznala sam sve o trepavicama i kako da one postanu guste i lepe i da privuku svu pažnju !

Prirodno guste trepavice

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srećnici koji imaju lepe i guste trepavice kao dar prirode i dobre volje bogova lepote nemaju ovaj problem… i u većini slučajeva su muškarci. A mi ostali priželjkujemo čarobno rešenje da progustimo ili produžimo svoje trepavice i pitamo se kako da to postignemo?! 

Srećom, neko stručan se latio posla i pronašao neka rešenja.

Naime ako želite guste i duge trepavice ali i obrve obavezno imajte pri ruci preparate koji sadrže ricinusovo ulje!

Svi smo čuli za ricinusovo ulje, ali možda ni vi niste znali da pospešuje rast dlačica na trepavicama i obrvama.Još ako se kombinuje sa drugim prirodnim sastojcima kao što su arganovo ulje vitamin E, budite sigurni da ćete lepršati trepavicama kao Diznijeve princeze!

Zanima vas da li i kako da pomognete vašim trepavicama i obrvama da budu guste i lepe? Sve o tome ćete pronaći dalje u tekstu!

Kako progustiti trepavice na prirodan način?

Postoji par načina na koje možete progustiti svoje trepavice i reći ćemo vam sve o njima.

Prvo morate znati da, ukoliko želite lepe trepavice, morate imati strpljenje i biti uporni da bi se rezultati videli.

Trepavice su dlačice koje rastu na liniji gornjeg i donjeg kapka i osnovna funkcija im je da štite oko od spoljašnjih faktora kao što su prašina, trunje i različite bakterije. Čak i kada su kratke i retke one vrše tu funkciju, ali zašto im ne bi pomogli da imaju i vrhunsku estetsku ulogu na našem licu? 

Malo truda i posvećenosti i za čas će trepuške biti kao iz snova! 

Neki od prirodnih načina na koje možete pomoći vašim trepavicama da budu guste i lepe su serumi za trepavice i obrve, vitaminska ulja, ulja različitih biljaka, čak i masaža kapaka.

Serumi za trepavice i obrve

Ukoliko se odlučite za neki od seruma za trepavice ali i pospešivanje obrva, obavezno obratite pažnju na deklaraciju, odnosno na sastojke koje sadrže. Prvo je važno da ne sadrže štetne kozmetičke sastojke  a da su puni aktivnih sastojaka koji su na prirodnoj bazi!

To je važno zato što recimo ricinusovo ulje pomaže rast dlačica i stimuliše koren da se regeneriše i progusti vlasi trepavice ili obrve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter