Izvor: BSC Happy
23.10.2023 u 19:24
15

AKTUELNOSTI NA PLATFORMI RUMBLE: Najgledanija emisija, o najvažnijim geoplitičkim temama od sada na novoj platformi RUMBLE – AktuelnostiTVHappy

Emisiju Aktulenosti koja se svake večeri emituje na HAPPYTV od 19:50 od sada možete pratiti na novoj platformi RUMBLE - AktuelnostiTVHappy.

Emisja AKTUELNOSTI svake večeri samo na HAPPY TV  na jedinstven i sveobuhavatan način prikazuje događaje i najvažnije geopolitičke teme, u poslednjih skoro dve godine glavni fokus emisje, bio je uglavnom na specijalnoj vojnoj operaciji i Rusko Ukrajinskom frontu. Poslednjih dana kao i u čitavom svetu emisija iz najrazličitijih uglova sagledava krizu na Bliskom Istoku koja preti da zapali čitav svet i druga žarišta na globalnoj mapi.

Na jedistven način i kroz sveobuhvatnu analizu , kako vojno analitičkih tako i ekonomsko socijalnih, ali  njihovom sveobuhvatnom uticaju na globalnu politiku uopšte.

Link emisije: https://rumble.com/user/AktuelnostiTVHappy

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

15 thoughts on “AKTUELNOSTI NA PLATFORMI RUMBLE: Najgledanija emisija, o najvažnijim geoplitičkim temama od sada na novoj platformi RUMBLE – AktuelnostiTVHappy”

        • Ima nas, ali je potrebno dosta vremena da klip bude okačen. Ne brinite, našu najgledaniju emisiju ćete imati prilike da gledate, sve što je do kolega je urađeno. Ostaje samo na platformi kada će emisija moći da bude viđena, svakakako uskoro.

          1
          0
          Odgovori
        • Ima nas, ali je potrebno dosta vremena da klip bude okačen. Ne brinite, našu najgledaniju emisiju ćete imati prilike da gledate, sve što je do kolega je urađeno. Ostaje samo na platformi kada će emisija moći da bude viđena, svakakako uskoro.

          1
          0
          Odgovori
    • STETA ZA OVAKU DOBRU EMISIJU DA SE NE VIDI I U SVET DA SE BAREM MALO OPISMENIMO SA VODITELJIMA I GOSTIMA KOJI SU SUPER JEDINA MANA IM JE STO SU TOLETANTNI I POSTUJU SAGOVORNIKE I NAS PUBLIKU ALI MARIC JE PROTIV OVE EMISIJE JER GA UGROZAVA SA GLEDANOST

      1
      0
      Odgovori
  1. Poštovani,
    Nakon blokade YT kanala Aktuelnosti, a kako bi bili dostupni nasoj dijaspori sirom sveta otovoriii ste nalog na kanadskoj platformi Ruble. Medutim cenzura ima na vise strana, kao na primer ta platforma nije dostupna nasoj dijaspori u Francuskoj. Paradoks svega je da ruska platforma Ruble.ru je dostupna. Kako bi bili dostupni sto vecem broju nasih gradana sirom sveta toplo vam preporucuem da kreirate kanal Aktuelonsti na svim mogucim platformama kako bi sto efikasnije zaobisli cenzure koje evolviraju vrlo cesto.
    Srdacab pozdrav i srecan rad.
    Rajko.

    Svet je nas a nebo je granica.😉

    7
    0
    Odgovori
    • Već jeste, ali je potrebno dosta vremena da klip bude okačen. Ne brinite, našu najgledaniju emisiju ćete imati prilike da gledate, sve što je do kolega je urađeno. Ostaje samo na platformi kada će emisija moći da bude viđena, svakakako uskoro.

      1
      0
      Odgovori
  2. ZAšto se portal RUMBLE iskqučuje u Francuskoj kad je u pitawu emisija !AKTUELNOSTI“, pa to onemogućava da se najsvestraije koncipiraan emislija u ratu u Evropi ne može da vidi i ovde. Mislimo da znamo razlog ukidanja, to je qubomora navodne slobode štampe u Evropi, ALI MOŽETE LI NEŠTO UČINITI DA I OVU „ZABLUDU NERAZUMNIH“ UKLONITE IZ NAŠIH ŽIVOTA. DOSTA ANM JE GLUPIH SILNIKA!??
    ZAhvalan Vlastimir Stanisavljević Šarkamenac

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter