Izvor: BSC happy portal
07.01.2023 u 21:31
0

DOKTOR NESTOROVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Sledeća faza su nuklearne „BOJEVE GLAVE“ ili ništa. Zapad ne veruje da Ukrajina može da pobedi…“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govoriLo se o specijalnoj vojnoj operaciji, trenutnom stanju na  frontu, božićnom dvodnevnom primirju koje je Putin pedložio, udare na pravoslavnu crkvu, ali novoj vojnoj pomoći Ukrajini o kojoj je danas Zelenski govorio.

Predsednik Rusije Vladimir Putin, uprkos najavama ukrajinskih medija o pripremi posete Donjecku, nije napustio Moskvu na pravoslavni Božić.

„ZAPAD UŽIVA JER SE LIJE KRV PRAVOSLAVNE BRAĆE!“ Novinar Dragan Vujičić u emisiji „Aktuelnosti“: „Dokle ide žeđ za tuđom krvlju?“

Na ove krucijalne tematike su pored Dragan Vujičića  – novinara , Vinko Pandurovića – generala, govorio je i doktor Branimir Nestorović koji se osvrnuo na sve krucijalne tematike u vezi sa ratom u Ukrajini.

 

  • Taj Vaseljenski patrijarh igra veoma negativnu ulogu dosta dugo, povezan je direktno sa CIA – om, glavni trend je ubijanje vere. Generalna proba je bila pandemija, najstorže mere su bile za praznike, Božić, Ramazan – rekao je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Čovek koji je verujući sledi svoj moralni kodeks, ne zavisi od države. Mi smo nekad bili Rusija u malom. Ovo je rat NATO -a i Rusije. Ovo su sve znaci panike. Zapad mora da odluči da li će uđe u konfrontaciju sa Rusijom. Sledeća faza su nuklearne bojeve glave ili ništa. Zapad ne veruje da Ukrajina može da pobedi, ali im je cilj da oslabe Rusiju. Ideja je da se oslabi odbrana, da se ekonomski iscpi, da ljudi lošije žive, da se pobune protiv Putina  – objasnio je Nestorović na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter