Izvor: BSC Happy
14.10.2023 u 20:45
8

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Izrael je američki instrument kontrole, preko njih žele da kontrolišu taj deo sveta“

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji su: Dragan Stanojević, Aleksandar Šešelj i prof. dr Srđan Perišić.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Niko na svetu nema tako izraženu svest o odbrani svoje države kao IZRAEL – to im daje snagu

Otkako je kritično stanje u Izraelu, naša emisija prati sva dešavanja na frontu. Danas je 8. dan sukoba između Izraela i palestinskog Hamasa. O svemu tome govorili su naši gosti, a prvi je svoje viđenje sitaucije izneo gospodin Perišić, istakavši da ukoliko ovaj sukob postane regionalni, njegove posledice osetiće se itekako i u Srbiji.

– Svi se pitamo kako je to došlo sada, kada već imamo jedan praktično globalni sukob između Zapada i Rusije na području već bivše Ukrajine. Zato ljudi sa strahom gledaju to kako sada ratovi izbijaju jednostavno. Ovo nije sukob sa kojim će se stati, biće još ratova, zato što je jedan međunarodni poredak srušen, onaj američki poredak, poredak jedne velike sile. On je srušen još 2008. godine i još uvek nije izgrađen novi poredak, poredak ravnoteže snaga. Nema ravnoteže između velikih sila, Rusija i Amerika su u ratu, globalnom ratu i nemoguće je da oni sada sednu za pregovarački sto i da se dogovore. Amerika je strana i u ovom sada ratu, Izrael ratuje za njih. Izrael je oduvek bio  proksiratnik, SAD su oduvek preko Izraela sprovodile svoje interese u tom delu sveta i ubeđen sam da i sada to rade SAD.  Ako se ovaj rat proširi na regionalni sukob, naravno da će se osetiti i ovde kod nas, ako ništa drugo, bar ekonomski sigurno, rekao je profesor Perišić.

– Postojanje države Izrael je uopšte i zamišljen kao instrument kontrole SAD na tim prostorima. Amerikanci nisu imali nijedan drugi motiv, žele preko njih da kontrolišu taj deo sveta, gde je jedna šibica dovoljna da se sve zapali, evo sada vidimo kako to sada sve izgleda. Važno je da se poštuju sporazumi koji su potpisani, da se poštuju granice iz juna 67 godine i da se formira Palestinska država, to je jedina garancija mira u tom regionu, ističe Aleksandar Šešelj.

– Problem je u tome što se oni ne bore faktički sa Hamasom, nego se bore protiv tog naroda koji živi tamo. Ovo je neverovatna tragedija koju ceo svet gleda. Meni je nejasno ko je taj komandir koji je njima dao mogućnost da oni snimaju sve ono što rade, da snimaju užasne scene ubijanja, ubijajuu civile i decu, i sve to ide na mreže i forsira se. Kako to da američke službe sve to nisu znale? Meni je jedino logično da su sve to američke službe znale, tačnije deluje mi kao deo njihove igre, nemoguće je da oni sve to nisu znali, sve mi smrdi na njihovu obaveštaju igru. E sad je pitanje koji je njihov cilj. Američki cilj je naravno da prodaju što više naoružanja i vode se onim „zavadi, pa vladaj“, kazao je Dragan Stanojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Izrael je američki instrument kontrole, preko njih žele da kontrolišu taj deo sveta“”

  1. Sprovodi se „Oluja “ nad Muslimanskim stanovništvom . Jevreji imaju trenutno problematično rukovodstvo . Ali ni Jevreji nisu baš baš ljudski čisti kako se predstavljaju, treba se uvek setiti one proizvodnje alkohola u carskoj Rusiji kada im je Rusija dozvolila da borave na njihovoj teritoriji a oni su namerno prodavali za sitne novce alkohol Rusima koji su sami proizvodili da postanu alkoholičiri i da bi izgubili sve od bogatstva što su imali i posede , stoku, šume, breze, i radnike i sve živo i da svaki od njih umre u bedi i siromaštvu .

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar dan Postovani,

    zasto od 11.10.2023 ne objavljujete emisije Aktuelnosti na Vasem youtube kanalu?

    Da li cete to nadoknaditi? Kako mozemo da vas gledamo iz inostranstva?

    Srdacan pozdrav i hvala na krtkom odgovoru!

    12
    0
    Odgovori
  3. VEc 3 dana,ne vidimo aktuelnosti na YouTube u njemackoj. Bili ste tesko vidljivi,moras procits uoute propaganda bla,bla ali sada vas niksko nema.

    4
    0
    Odgovori
  4. Zasto nema emisije od proteklih nekoliko dana objavljene na Youtube? Ako su vas nesto kaznile od strane Youtube, zasto ne napravite kao Sputnjik, rezervni kanal na Odysee ili na Rutube, pa da mozemo tamo da pratimo emisije koje nema na Youtube. Samo nastavite dalje sa kvalitetnim radom, pratimo vas svaki dan na Youtbe, i nadamo se da cete i ove nekoliko emisije iz proteklih dana da postavite u narednim danima. Veliki pozdrav.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter