Izvor: happybsc
23.08.2023 u 21:44
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Prigožinova smrt uzburkaće čitav svet i pokrenuti teorije zavere!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Kao i na svim kanalima tako i u okviru emisije komentarisna je smrt Jevgenija Prigožina čiji se avion srušio u oblasti Taver u Rusiji.

Profesor dr Slobodan Reljić smatra da to neće osloboditi javnosti u Rusiji, ni u svetu.

Dakle događaj uopšte nije beznačajan, zna se i uloga Prigožina, zna se i njegova pobuna koja nikada nije do kraja razjašnjena i šta se sve tu izdešavalo. Sve su to detalji koji posle od toga prave jednu zanimljivu priču. I verovatno će to biti poruka ako se suprotstavite vlasti, vidite kako možete da završite. Verovatno će biti ne znam evo Putn je ubio ovoga, verovatno će ova druga biti prevlađujuća. I u svakom slučaju to otvara niz nekih stvari koje ćemo saznati narednih dana. Dok za Surovikina nije, to je bilo povezano s njegovim kontaktim sa Prigožinom u toku te Prigožinove pobune.

Profesor dr Miloš Laban drugačije gleda na situaciju i naglašava da je indikativan dan kada se nesreća dogodila. On misli da ukoliko su Rusi organizovali nasilno ubistvo šefa Vagnera – sigurno ne bi to uradili u Vreme samita BRIKSA .

Iako je neko to namerno uradio uradio je to iz dva razloga, po mom mišljenu, da ukloni Prigožina koje je bacio u senku one vesti da je BRIKS dogovorio proširenje. Po mom mišljenju to je objašnjenje za koje naravno nemam nikakvih dokaza, ali ovo moje mišljenje formirao samo na osnovu činjenica. I zašto baš ovako i danas.

Profesor Laban smatra da je ukoliko se to želeo moglo uraditi i na drugačiji način.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Prigožinova smrt uzburkaće čitav svet i pokrenuti teorije zavere!”

  1. Kakvi da je Putin u toj prici ,to samo budalama može da padne na pamet , nek je Prigožin živ čekamo ga u Prizrenu a ako je neko ucestvovao u podmetanju bombe ili gadjanu sa zemlje ili vazduha to su oni kojima je Prigožin pripretio iz Afrike odnosno ne oni već njihovi stvoritelji , ali pitanje je da li je on bas licno bio tamo , da su njegovi bili tamo sigurno jesu i da bi obezbedili izmedju ostalog i BRIKS , ima jedna stvar koja mi se ne svidja kod loga BRIKSA, nisu morali da upotrebe boje Gugla , mada su to možda Afričke boje , blago svima iz BRIKSA a pogotovu ugnjetavanima , da i njima konacno svane , nije tacno da recimo Francuska gubi , nista ne gubi sve i dalje moze da kupuje od zalata do uraijuma a ali po realnim cenama koje odredjuje trzište .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter