Izvor: BSC Happy
24.08.2023 u 20:45
1

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „NEMAČKA MINISTARKA SPOLJNIH POSLOVA kaže da je PRIGOŽIN ŽIV – PUTIN NIJE GOVORIO o NJEMU kao o POGINULOM“

547. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

Đuro Bilbija nije najsigurniji u Prigožinovu smrt…

Da li reći da treba sačekati da smrt Prigožina bude zvanično potvrđena? Mislim da treba. Danas je Putin rekao da izražava saučešće porodicama svih poginulih. Nije govorio u Prigožinu odvojeno, niti kao o poginulom, zbog čega, ne bih nagađao. Govorio je o Prigožinu u prošlom vremenu, nije rekao ni da nije među poginulima. Rekao je da je bio čovek sa teškom sudbinom i da je bio talentovan i da je njegova kompanija Vagner u borbi protiv ukrajinskog nacizma dala dopinos koji nikada neće biti zaboravljen. Ima i priča da Prigožin nije bio među poginulima. Berbok je rekla da ona nema dovoljno informacija o rušenju, ali da ona ruskim informacijama ne veruje – istakao je Bilbija.


Ivana Stojanović kaže da su zapadni mediji jedva čekali ovakav incident kako bi od Rusije napravili zločinačku državu

– Treba samo da pogledamo naslove zapadnih medija i u 90 posto slučajeva kažu da je Rusija ubila Prigožina. Oni jednostavno ne mogu da nađu rešenje za Vagner. Pre nekoliko dana Prigožin se javljao iz Afrike, sada se našao u Rusiji. Te teorije zavere su sada u nekoj igri i treba da znamo da je Prigožin kontroverzna ličnost i da je dobar deo njegovih saradnika pri najvišoj tajnoj službi Rusije. Sami Ukrajinci su veoma dobro obučeni i moguće su i te verzije i da su oni umešani u to – rekla je Stojanović.


Aleksandar Šešelj ističe da je Prigožin pred kraj života ukaljao svoju čast

– Nema razloga da se ne veruje informacijama iz Rusije. Postoji i crna kutija. Svakako će se istraga sprovesti i doći će se do tačnih podataka. Oni (Zapad) porede Prigožina sa jednim funkcionerom Jeljcina koji je bio protivnik Rusije i bio pravi izdajnik, ali je bio beznačajan. Ono što može da ugrozi Vladimira Putina samo još čvrća nacionalistička opcija. Što se tiče Prigožina; svakako je bio kontroverzna ličnost, ali mislim da je onim što je uradio krajem jula ukaljao svoje zasluge i ličnost – zaključuje Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „NEMAČKA MINISTARKA SPOLJNIH POSLOVA kaže da je PRIGOŽIN ŽIV – PUTIN NIJE GOVORIO o NJEMU kao o POGINULOM“”

  1. Uz Pavića, Pandurevića i Ljepojevića meni najdraži, a možda i najbolji komentatori, Bilbija i Šešelj JR!
    Još jedna vrlo točna analiza, istinita, koja je zaista rijetkost (jedina?) u regionalnom i daljnjem, širem prostoru.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter