Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
05.01.2024 u 00:00
0

KUPAO SE S AJKULAMA, PA IZGUBIO GAĆE: Aco Pejović šokirao anegdotom sa Floride

Aco Pejović, nedavno je gostovao u jednoj emsiji, gde je svojim priznanjem šokirao javnost.

Pevač je, naime, priznao da se brčkao u Meksičkom Zalivu sa sve ajkulama.

– Bio sam na Floridi i bili smo kod jednog ozbiljnog gospodina i šmekera, i bilo je 4 sata ujutru i on kaže što se mi ne bismo sad okupali, tu nam je Meksički zaliv i ja kažem ajmo. Postoji snimak, ali ga ja nikada neću pustiti – naglasio je pevač nekoliko puta, pa nastavio:

DRAMA NA KONCERTU MILETA KITIĆA: Izbio sukob, policija odmah REAGOVALA

– Prijatelj kaže ovo je moja plaža i ovde se kupamo kako nama odgovara. On kreće da skida gaće i ulazi u vodu. I sad mi idemo na kupanje, a i ja najmilije žute gaće koje imam skinem sa sebe. Posle ih nikada nisam našao, jer ih je voda odnela, sat, dva smo išli sa telefonima i tražili ih, ali voda ih je odnela. Ja sam ušao u vodu, kupao se i ludirao i taj snimak ne mogu da vam pustim – pričao je Aco, pa zapanjio sve.

– Sutra ujutru sam se prehladio, a najveća fora u svemu tome je što je to zapravo zaliv gde se mreste ajkule. Nikad u životu tu ne bih ušao da sam znao. Nekad se desi da nekoga pojedu i to je to – završio je Aco.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter