Izvor: Kurir
04.01.2024 u 18:16
0

DRAMA NA KONCERTU MILETA KITIĆA: Izbio sukob, policija odmah REAGOVALA

Mile Kitić, održao je nastup u jednom klubu u Bosni Hercegovini, a sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, dogodio se incident pa je policija morala da odreaguje.

Pevač Mile Kitić sinoć je održao nastup u jednom klubu u Srebreniku, tokom kojeg je došlo do incidenta zbog čega je ragovala i policija.

Naime, na Instagram stranici „crnahronikabih“ objavljen je video na kojem se vidi kako se sukobljavaju muškarci ispred kluba.

Nakon svega reagovala je i policija, što se takođe može videti na snimku.

Da li je do incidenta došlu unutar kluba nije poznato, ali ono što je sigurno žurku prekinuli nisu, jer se na snimku čuje da u klubu i dalje neko peva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter