Izvor: Alo
04.01.2024 u 22:42
0

KAKO SE SLAŽU SNAJKA I ZAOVA? Evo u kakvom su odnosu Anastasija i Gudeljeva sestra

Ovo niko nije očekivao.

Anastasija Ražnatović već nekoliko meseci je u braku sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim živi u Sevilji.

Naime, bračni par Gudelj uživa u svakom trenutku, a društvo im prave i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi.

Kako prenose mediji, Anastasija često vreme provodi i sa Vanjom koja se bavi tenisom i koja je krenula stopama svoje braće da je u sportu.

OVAKO SU ANASTASIJA I GUDELJ DOČEKALI NOVU GODINU: Pogled sa vrha zgrade oduzima dah, par iza sebe ostavio BOLNE MOMENTE (FOTO)

Inače, Vanja često na instagramu objavljuje fotografije sa braćom, a jedna je posebno izazvala pažnju kada je objavila sliku sa Nemanjom na kojoj ga ljubi u usta.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović imala je na Ibici romantičnu prosidbu koju je organizovao njen partner Nemanja Gudelj. Oni su se ubrzo i venčali u Srbiji, u jednom manastiru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter