Izvor: kurir
29.08.2023 u 18:27
0

ALEKSA BALAŠEVIĆ POTPUNO RAZLIČITO OD SLAVNOG OCA: Luduje uz Maju Berović, svi iznenađeni

Aleksa uživao uz Maju Berović, svi iznenađeni onim što vide

Naslednik pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, proslavio je 26. rođendan supruge Nikoline u dvorcu Mokrice u Sloveniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa Balašević (@balasevicaleksa)


U društvu porodice i prijatelja Balašević je uživao u zabavi i hitove turbo-folk muzike, a goste je zabavljala bosanska pevačica Maja Berović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Pankov (@brankela_p)


Rođendanska žurka trajala je do ranih jutranjih časova, a delić vesele atmosfere u zamku, Aleksa je podelio na svoje društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Pankov (@brankela_p)

BALAŠEVIĆ POTVRDIO DA BEROVIĆKA IGRA U NJEGOVOM FILMU! Ovo su detalji, a glume i ovi POZNATI GLUMCI!

Prisetimo se, Aleksa Balašević saopštio je nedavno putem društvenih mreža da je Berovićeva dobila ulogu u njegovom filmu „Megdan“ te ne čudi prijateljski odnos koji su razvili. Kako je tada otkrio ona će u filmu igrati Moldavku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter