Izvor: Alo.rs
18.12.2023 u 07:48
0

ALEKSANDRA JE DOŠLA U REAL MADRID: Brena najdivnijim rečima pohvalila Priju, pa otkrila istinu o njenom odnosu sa Filipom

Pevačica Lepa Brena često je u poslednje vreme govorila o Aleksandri Prijović, ali je njena nova izjava koju je dala novinaru  u Sarajevu privukla ogromnu pažnju gledalaca i korisnika društvenih mreža.

Voditelja je zanimalo kako objašnjava sve što se u poslednje vreme dešava vezano za Aleksandru Prijović, koja je postigla ogroman uspeh koncertima u arenama kako u Beogradu, tako i u regionu.

– Mislim da je Aleksandra negde bila, kako da kažem, predodređena za tu priču, u nekoj sudbini, ali je ipak došla u ozbiljan tim, ona je došla u jedan Real Madrid – počela je Brena koja je odala veliko priznanje Filipu Živojinoviću, sinu njenog muža Bobe Živojinovića.

– Filip, koji je završio jedan od deset prestižnih fakulteta, Rice University u Hjustonu, koji je završio menadžment i diplomirao psihologiju… Drugo, on je radio godinu-dve dana sa mnom i njih dvoje su se nekako spojili, venčali… Njen talenat, njegova organizacija… Ona je magična bila za tu publiku, a tu vam je i dobra produkcija, organizacija, način i stil oblačenja, intervjui… Pazite, to vam je ozbiljna mašinerija! Ne možete danas bez ozbiljnog producenta da budete velika zvezda.Lepa Brena je imala „Slatki greh“ i imala je ozbiljnog producenta koji se zvao Raka Đokić. Ja bez takve ekipe, koja mi je pomogla da budem ta koja ću sijati, sam uspela uz njihovu pomoć. Tako je i Aleksandra, lepa, mlada, zgodna, talentovana… Udružili su se, jednostavno, njih dvoje, spojili sve to – istakla je Brena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter