Izvor:
11.01.2024 u 04:22
0

BIKOVIĆEV NASLEDNIK IMA DIVNO IME: Evo razloga zašto je proslavljeni glumac dao sinu baš ovo ime

Glumac Miloš Biković postao je sinoć otac, a nasledniku su roditelji odabrali ime Vasilije. Partnerka dramskog umetnika Ivana Malić porodila se u jednom privatnom porodilištu, a sin je stigao kao najlepši mogući rođendanski poklon za ponosnog oca.

GLAMUROZNA LINDZI LOHAN: Više nije Kejdi, sada je kul mama

Biković već 13. januara proslavlja 36. rođendan, a ime za naslednika nije odabrano slučajno. Naime, tok dana obeležava se Sveti Vasilije. Mnogi su mislili da će za prvenca odabrati ime Stefan jer je rođen 9. januara, ali to ime nije bilo u igri.

Inače, Vasilije je popularno ime i prevod grčke reči „basileios“, što znači carski ili kraljevski, ali označava i biljku bosiljak, kojoj se pripisuju mnoga blagotvorna dejstva.

Milošu su povodom rođenja deteta stigle mnogobrojne čestitke od kolega: Nine Janković, Miodraga Radonjića, Milene Radulović, Jelisavete Teodosić, Gorice Popović, Gordana Kičića, ali filmske Dare iz Jasenovca Biljane Čekić,  i Severine Vučković.

Biković je prisustvovao porođaju supruge Ivane. Narednih dana otkazao je sve svoje poslovne obaveze da bi bio podrška partnerki i malom Vasiliju. Očekuje se da iste noći proslavi rođenje deteta i svoj rođendan, a do kraja nedelje bi beba i mama trebalo da dođu kući iz porodilišta.

U Rusiji, kao i u celoj bivšoj Jugoslaviji, objavljeno je da je popularni glumac postao otac.

– Planiram da maltretiram porodicu avionom tamo-vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da odsad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans – ovako je Biković prokomentarisao proširenje porodice za ruske medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter