Izvor: KURIR.RS
25.01.2023 u 21:22
0

„BILA SAM EKSTREMNO IRITANTNA!“: Sanja Vučić otkrila zašto je promenila lični opis

Sanja Vučić od trenutka kada je postala poznata javnosti, pa do kraja prošle godine nije menjala svoj izgled.

Međutim, onda je usledila drastična promena. Naime, bivša članica grupe „Hurricane“ svoju dugu, crnu kosu prefarbala u modernu crvenu nijansu za kojom su poludele dame širom sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

U svom gostovanju u emisiji  ona je otkrila šta se krije iza te promene.

– Odrasla sam malo i smirila sam tu neku ekskluzivnu energiju koja je bila tada eto u zenitu i jeku. Znam da sam i sada nekim ljudima, ali tada sam bila ekstremno iritantna. Sada kada gledam snimke nekih intervjua, ja bih sebi takav šamar lupila. Gestikulacija i to isijavanje energije koja iz ove perspektive deluje kao da je fejk odnosno prenaglašeno, ali ustvari to sam stvarno bila ja. Sada sam stvarno gospođetina, super mi je, baš sam odlično. Tako ću za 5 godina opet sebi hteti da lupim šamar – rekla je pevačica.

Voditelj je nakon toga istakao da ljudi upravo i vole kada vide da su zvezde prirodne i svoje. Takođe je naveo da joj niko ne zamera ni za šta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter