Izvor: KURIR. RS
27.08.2023 u 22:01
0

BIVŠI MUŽ JE PROVOCIRA: Evo šta je napisao pevačici nakon što je saznao da ima novog dečka

Tanja Savić potvrdila je vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a kako su domaći mediji saznali, navodno je provocira još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, pa u porukama pominje njenog partnera!

Dušan je Tanji poslao smajli koji namiguje, pa je u tekstu napisao da su ona i pilot lep par.

„Lep ste par, Tanjice! Samo malo izgledaš starije od novog dečka. Neka je sa srećom“ – poslao je Dušan Tanji i na kraju poruke ostavio emitikon koji namiguje, zbog čega je jasno da je namerno provocira.

VANVREMENSKA DIOR VENČANICA, OSMEH OD MILION DOLARA I MAGIČNA LJUBAV: Venčanje BRENE i BOBE se i danas prepričava! (FOTO)

Dok pevačica više od dva meseca uživa s mlađim, neretko je svi iz okruženja pitaju da li joj Dušan pravi probleme i da li se javlja, ali ona izbegava da priča o njemu s obzirom na to da nije hteo da joj vrati decu.

– Dušan i ja zakonski još nismo skroz razvedeni. Jeste mi pravio probleme oko dece, provocirao i pričao svašta, ali se trudim da nastavim dalje i da to sve bude iza mene. Mislim da mi dobro ide, a po mom osmehu se sada vidi koliko sam srećna. Nema s kim me nisu povezivali, ali istina je da mi je ovo prva normalna i stabilna veza posle haosa s Dušanom. Bila sam solo, nisam htela da dam bilo kome da mi priđe sve dok nisam ponovo na muškarce gledala bez bilo kakvog besa – rekla je nedavno pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter