Izvor: Blic.rs
12.10.2023 u 19:01
0

BRAVO CECO: Srpska diva platila lečenje bolesnom dečaku

Majka i otac briznuli u plač, mali Srđan otišao u Istanbul

Mali heroj Srđan Jovanović rođen je u sedmom mesecu trudnoće, tačnije u 30. nedelji. Svoje prve dane života proveo je u inkubatoru, boreći se za život.

Do sada je imao već nekoliko operacija i njegovo stanje ide na bolje. Posle poslednje, koja je bila u februaru ove godine je izgovorio i svoje prve reči. Kada je rekao mama, Milica, Srđanova majka, je ceo dan plakala.

Mali Srđan između ostaog ističe de je muzika njegov lek, zbog čega je imao želju da upozna Svetlanu Cecu Ražnatović.
ta Želju mu se i ispunila. Ne samo da ga je posetila i upoznala se sa njim, već je i platila 19.000 evra za njegovo lečenje matičnim ćelijama u Istanbulu.

– Kako si sladak i meden – rekla je Ceca kada je ugledala malog heroja Srđana, a kada je čula da ovaj mali heroj ima dijagnozu cerebralne paralize, epilepsije i hidrocefalusa i da matičnim ćelijama postoji rešenje upitala je samo koja su sredstva potrebna da mu se pomogne.
Na majčine reči da je potrebno 19.000 eura i da ode u Tursku kao i da je sve pokušala da uradi bez matičnih ćelija, ali da je nemoguće Ceca je rekla:

– 19.000 evra? Ja ću vam pomoći, ja ću vam dati te pare. Nisam znala da to može.

Kada je majka zaplakala Ceca joj je kratko rekla:

– Nemojte molim vas, samo da postoji lek. Rasplakaćete me, nemojte molim vas.

Ukoliko možete i vi pomozite Srđanu, pošaljite sms 90 na 2407.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter