Izvor: BSC HAPPY/BLIC
28.07.2023 u 19:15
0

CECA POKAZALA KAKO KORISTI ODMOR- dok su joj deca van Srbije

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, u jeku letnje turneje, našla je malo vremena i da odmori.

Nakon brojnih koncerata po Srbiji i regionu, Ceca je jedan dan posvetila sebi, pa je putem Instagram storija pokazala kako uživa u slobodnom vremenu.

Pevačica se smestila u krevet, a na ogromnom plazma televizoru pustila je popularnu seriju „Peaky Blinders“.

– Odmor uz najbolje – napisala je Ražnatovićka uz fotografiju naslovne špice serije.

INSTAGRAM / cecaraznatovic

Inače, njena deca, Anastasija i Veljko, trenutno su na putovanjima van Srbije, pa tako Ceca ima mir i vilu, koja se nalazi na Dedinju samo za sebe.

Podsetimo, muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je održala spektakularan koncert u Nišu, na platou tvrđave, na kojem je okupila oko 15.000 ljudi. Otvorila je koncert hitom „Beograd“, a publika je bezmalo bila u delirijumu! Pevali su sve pesme sa njom u glas, dok je Ceca posebno bila srećna što nastupa u svom rodnom kraju.

PONOSNA: CECA RAŽNATOVIĆ SLAVI 35 GODINA…

Ona je nakon 10 godina nastupila u Nišu, a pojavila se u veoma kratkoj haljini, koja joj je odlično pristajala, kao i srebrnim čizmama. Međutim, izula se posle druge pesme, ne bi li joj bilo udobnije da se kreće, pa nastavila bosa da peva, na oduševljenje publike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter