Izvor: Happy
28.07.2023 u 22:03
24

ZABRANITI MU DOLAZAK U SRBIJU: Traži se zabrana ulaska pevaču DINU MERLINU

Na sjatu peticijaonline obajavljena je peticija sa zahtevom da se bosanskohercegovačkom pevaču Dinu  Dervošhalidović poznatijem kao Dino Merlin, zabrani dolazak u Srbiju zbog učestvobanja u ratu u Bosni i ratnoj propagandi tokom devdestih.

Na slici koja prati zahtev peticije prikazana je slika pevača i obajvljeni su citati njegovih izjava koje davao tih godina.

 

Ova peticija šerovana je na Fejsbuku 196 puta.

Dino Merlin je nakon završetka rata u Bosni već nastupao u Srbiji i tada su bili rasprodati svi njegovi koncerti. Ovo je drugo najavljeno gostovanje tog pevača i prema podacima sa kojima raspolažemo i ovog puta su rasprodate sve ulaznice.

Inače mnoge javne ličnosti muku muče sa ulaskom u Srbiju.  Medju onima kojima je zabranjen ulazak u Srbiju je crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović, koja je da podsetimo nakon što je otpevala pesmu –Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije.- vraćena sa državne granice.

Takodje reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju nakon incidenta u Nišu zabranjen je ulazak u Srbiju.Zabranu ulaska u našu zemlju imaju i Amar Muković i Starleta Sroaja Vučelić.

ŠOK OBRT U NEMILOSRDNOM RATU ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA: Bivši supružnici POVUKLI RUČNU, pa doneli odluku kojoj se niko nije nadao
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

24 thoughts on “ZABRANITI MU DOLAZAK U SRBIJU: Traži se zabrana ulaska pevaču DINU MERLINU”

  1. Meni je više neverovatno to da se masama sviđaju njegove pesme i nastupi. Odvratna boja glasa, ne zna da peva, skače u dimijama, muzički pokušaj da džamijsko zapevanje uvede u pevljive pop pesmice, klasično bosansko pastirsko pominjanje voća i povrća, cveća sa livada… Za njega je i Zijo Valentino klasa.

    38
    13
    Odgovori
  2. Zanima me sta razmisljaju idioti koji odlaze na koncerte otvorenih Srbomrzaca, I svega sta je Srpsko. Nemoralni ljigavac I beskicmenjak, da Ima I trunku obraza nakon svih izjava nebi prisao ni granici Srbije a kamoli da drzi koncert u njemu omrazenom Beogradu. Slina voli Srpske pare, ali moralne bede koje ga podrzavaju odlaskom na koncert su za svaku osudu !

    42
    11
    Odgovori
    • Ti baš nisi in. I nemaš fejzbuk???? Pa pobogu kako možeš da ručaš danas a da ne podeliš to sa tzv prijateljima. I uostalom ako nisi slikao ručak danas znači da nisi ni rucao.

      2
      4
      Odgovori
  3. Неће нам бити боље све док се овако нешто разматра. Такви ни близу Србије и Републике Српске не би смјели прићи!!!

    23
    5
    Odgovori
  4. Нормално да не треба он и они који не воле Србију и све људе који живе у Србији да долазе.Људи треба да се воле и да певају а не да се не подносе.То није добро за миран и леп сан и живот.

    4
    2
    Odgovori
  5. Ako nikoga nema da u ime drzave kaze NE ovakvim ljudima koji nemaju osecaj odgovornosti onda bi sami gradjani Srbije trebali reci NE ovakvim ljudima ne kupujuci karte i ne bogatiti ih Srspkim tesko stecenim novcem , neka peva kod sebe u svojoj drzavi i tamo neka zaradjuje , setitete se samo svih proteranih Srba , kada bi se svi vratili na svoja ognjista i kada bi bilo glasanje druga pi se prica pisala onda u vezi drzave koja im je poklonjena , uzgred za njih su ratovali i Ukrajinci i Cesi i jos po neki iz EU i to medju ustasama.

    5
    3
    Odgovori
  6. Kod nas dodju da pokupe pare,a nase budale kao na valov.niko od njih mi se nebi priblizio granici.nek pevaju ustasama i obrezanim.nikakva razlika.samo mi ludaci primamo sve,a nasima ulaz zabranjen.ZABRANITE,I TACKA.oni nas kamenom,a mi njih hlebom.jednom lud uvek lud.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter