Izvor: MARCA/ Blikik/ BSC HAPPY
29.07.2023 u 11:33
0

NIKAKO DA SE IZBORI SA DEMONIMA! Džoni Dep pronađen u nesvesnom stanju u Budimpešti, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje. OTKAZANI KONCERTI.

Filmska zvezda Džoni Dep pronadjen je u besvesnom stanju u hotelskoj sobi u Budimpešti pre zakazanog koncerta njegove grupe. Koncert i turneja nažalost otkazani.

Od kada je Džoni Dep izvojevao pobedu na suudu protiv bivše žene Amber Herd snimio je samo jednu film. Glumac je odlučio da se posveti muzici, naime on je član benda Hollywood Vampires, zajedno sa pevačem Alisom Kuperom i gitaristima Džoom Perijem i Tomijem Henriksenom.

Zbog problema sa Depom, rok sastav je već bio prinudjen da otkaže koncert U budimpešti. Prema informacijam koje je objavio mađarski dnevni list Blikik, hitna pomoć je morala da reaguje i pruži Depu pomoć nastalu usled zdravsvenih komplikacija.

-Ono što smo čuli je , da je DŽoni Dep bio toliko loše da nije mogao ni da napusti hote. Takođe čuli smo i da su zvali doktora da provere da nije slučajno ozbiljnije bolestan, mada postoji i mogućnost da su bolničari preterivali jer se radi o poznatoj ličnosti- izjavio je neimovani izvor za Blikik.

Nakon otkazivanja koncerta 18 jula glumčev bend je uputio izvinjenje u saopštenju.

-Cenimo i poštujemo fanove koji su putovali da nas vide na bini, iskreno žalimo, primite naše iskreno izvinjenje- Isti list navodi da je Dep razlog otkazivanja koncerta zbog zloupotrebe opijata. Inače ovo nije prvi put da se navodi da Džoni Dep ima probleme sa zloupotrebama opijata droge i alkohola što je navođeno protiv njega i tokom suđenja s Amber Herd.

Inace pre koncerta u Mađarskoj bend je morao da otkaže i najavljene koncerte u Slovačkoj i Poljskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter