Izvor: Alo.rs
14.02.2024 u 18:33
1

CECIN UNUK KRENUO OČEVIM STOPAMA: Mali Željko već načinio prve korake u boksu!

Veljko Ražnatović pohvalio se na Instagramu koliko je njegov prvi sin Željko isti tata u svakom smislu

Veljko i Bogdana Ražnatović sa sinovima žive daleko od gužve i Beograda. Oni su se namenski preselili u Titel u kuću koju je Bogdana dobila u miraz jer žele da odgajaju decu u mirnijoj i zdravijoj sredini.

Sam Veljko više puta je isticao da sinove vaspitava u duhu tradicije i starih običaja, a sada je pokazao da inisitira i na sportu.

Printscreen/Instagram

Naime, Cecinog sina posebno je ganulo to što njegov prvi sin polako ali sigurno kreće njegovim stopama.

Inače, Veljko je već u nekoliko navrata pokazivao da njegov sin voli sport, a nedavno je krenuo u školicu sporta, čime se Ražnatović pohvalio.

ŠOK OBRT! Aleksandra Prijović ponudila Hrvatima dvogodišnji ugovor!

Podsetimo, za tri meseca Bogdana će Cecinom sinu Veljku roditi treće dete. Ona nosi dečaka, a njih dvoje već imaju dva sina – Željka i Krstana Ražnatovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CECIN UNUK KRENUO OČEVIM STOPAMA: Mali Željko već načinio prve korake u boksu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter