Izvor: Kurir.rs
28.08.2023 u 16:43
0

DARKO LAZIĆ SE ŽENI NA DAN POSTA: Ovo je morao da uradi da bi dobio dozvolu!

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina večanće se u sredu, 30. avgusta, u crkvi u Brestaču, a s obzirom na to da su odabrali dan kada se posti na vodi i kada se nije moguće venčavati se u crkvi, mediji su u Hramu u kojem će se zavetovati na večnu ljubav dobili odgovor.

NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Darko Lazić misli da je FLOJD – ODLIČAN SAM VOZAČ NIKOG NE UGROŽAVAM(VIDEO)

Naime, iako se spekulisalo da se Lazić neće venčati u crkvi, on i Kaća će se ipak na večnu ljubav zavetovati i pred Bogom.

Inače, venčanje u crkvi održava se isključivo danima kada nije post. To znači da se venčanja ne mogu organizovati ni jedne srede ili petka tokom cele godine.

U crkvi se javio muškarac koji nije želeo da se predstavi ali je objasnio o čemu je reč, odnosno kako će venčanje održati iako po verskim pravilima na dane posta to nikako nije moguće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter