Izvor: INFORMER.RS
28.08.2023 u 16:41
0

UHAPŠEN NA SNIMANJU SERIJE: Miloš Vlalukin sa seta odveden u KPZ „Padinska skela“!

Tokom jučerašnjeg snimanja serije "Ringišpil" autora Predraga Gage Antonijevića i Jelene Bačić Alimpić dogodila se prava drama.

Glumac Miloš Vlalukin (43) uhapšen je na setu serije „Ringišpil“.  Već trećeg dana snimanja drame po romanu Jelene Bačić Alimpić nastao je haos na setu u Skupštini Srbije!

Jedan od glavnih glumaca serije završio je u nedelju u KPZ „Padinska skela“ zbog neizmirenih dugova prema državi!

Ekipa serije snimala je scene u Skupštini Srbije u Beogradu. Na setu je bilo više od 200 glumaca i statista. Zbog protokola koji nalaže ta institucija policija je svima koji su ulazili u Skupštinu proveravala lične karte. Tog jutra na set je stigao i glumac Miloš Vlalukin, koji je takođe morao da prođe rutinsku proveru. Međutim, policajci su bili iznenađeni kad su utvrdili da duguje 1.000 dinara za neku zaostalu kaznu, koju nije izmirio na vreme – priča dobro obavešten izvor i dodaje da je tada nastala prava drama:

CEO SVET GLEDA U NOVU DEVOJKU BREDA BITA: Ova ogrlica nikome nije promakla! (FOTO)

Policajci su mu rekli da moraju odmah da ga uhapse! Miloš je bio šokiran! Pokušavao je da ih ubedi da plati kaznu na mestu jer ga čeka naporan snimajući dan, ali su ga odmah odveli u pritvor u policijsku stanicu Stari grad. Tamo su mu saopštili da će morati da prenoći u KPZ „Padinska skela“.

Ekipa serije na čelu sa rediteljem Milošem Kodemom nije želela da im propadne snimanje, pa su učinili sve kako bi Vlalukin odradio svoj posao.

Zamolili su policajce da puste Miloša iz pritvora da bi mogao da snimi svoje scene. Srećom, policija je kao i uvek pokazala veliko razumevanje za filmadžije, pa su mu dozvolili da odradi svoj posao kako ne bi propao dan celoj ekipi. Nakon što je snimio kadrove koje je trebalo, odvezli su ga u „Padinsku skelu“, gde je proveo noć. Danas ujutru je odveden kod sudije za prekršaje, platio je kaznu i pušten je na slobodu – priča izvor.

Autori serije „Ringišpil“ su Predrag Gaga Antonijević i Jelena Bačić Alimpić, a scenario je napisala Nataša Drakulić. Premijera se očekuje na proleće 2024. godine, a glavne uloge, pored Miloša, tumače i Nevena Nerandžić, Ivan Zablaćanski, Igor Đorđević i Vjera Mujović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter