Izvor: happybsc
04.10.2023 u 09:12
0

DOŠAO JE I TAJ DAN, PRE NEGO ŠTO SMO SE NADALI: Tom Henks žrtva veštačke inteligencije

Glumac Tom Henks razjasnio je konfuziju nakon što je počela da kruži reklama za stomatološke usluge u kojoj je prikazan njegov lik, ali je, kako kaže, u pitanju - veštačka inteligencija

Glumac (67) upozorio je na društvenim mrežama na opasnosti i zabune koje mogu da nastanu zbog veštačke inteligencije.Henks se obratio na Instagramu uz fotografiju sa svojim likom iz reklame.

ZADUŽILA SE DA BI OSTVARILA CILJ: Milica Pavlović će Aenu otplaćivati godinama

„PAŽNJA! Postoji video koji promoviše neke stomatološke usluge s mojom likom, ali je to verzija veštačke inteligencije. Ja nemam ništa s tim“, poručio je Henks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Dobitnik Oskara, Henks je i ranije govorio o veštačkoj inteligenciji u filmskoj industriji. U jednom od podkasta u kojem je gostovao, rekao je: „Videli smo da to vreme dolazi. Videli smo da će postojati ta sposobnost da se nule i jedinice unutar računara pretvore u lice i lik. Sada je ta mogućnost ovde, vidimo to svuda“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter