Izvor: happybsc
04.10.2023 u 10:54
0

VIKTORIJA PROGOVORILA O DEJVIDOVOJ AFERI: Nikad mi nije bilo gore životu

Viktorija Bekam je prvi put progovorila o navodnoj neveri svoga supruga Davida Bekama.

To je bilo najnesrećnije razdoblje u mom životu“, rekla je bivša članica grupe „Spice Girls“ u novom Netflikovom dokumentarcu „Bekam“. Modna dizajnerka, koja se udala za bivšeg fudbalera u julu 1999. godine, priznala je da je „zamerila“ Dejvidu nakon što je javno optužen za varanje. Ne, producentima dokumentarca priznala je da je „potisnula“ traumu kako bi podržala suprugovu fudbalsku karijeru.

DOŠAO JE I TAJ DAN, PRE NEGO ŠTO SMO SE NADALI: Tom Henks žrtva veštačke inteligencije

Dejvid se 2003. preselio u Španiju da igra za Real Madrid, dok je Viktorija ostala u Velikoj Britaniji sa sinovima Bruklinom i Romeom. Iako par ne navodi imena žena u dokumentarnoj seriji, Rebeka Lus i Sara Marbek su tvrdile da su u to vreme imali aferu sa sada penzionisanim sportistom. Bekamovi su uvek negirali navode o Davidovoj aferi dok je igrao za Real Madrid. Ali sada su javno govorili o tome kako su se borili da spasu svoju vezu, piše

Bio je to najteži period u mom životu jer sam se osećala kao da je ceo svet protiv nas. A stvar je u tome da smo nas dve bile jedna protiv druge, da budem potpuno iskrena“, rekla je Viktorija Bekam.

„Znate, do Madrida smo ponekad imali osećaj da se borimo protiv svih, ali barem smo bili zajedno, bili smo povezani, imali jedno drugo. Ali kada smo bili u Španiji, izgledalo je kao da više nemamo jedno drugo. drugo. I to je tužno. Ne mogu ni da vam kažem koliko je bilo teško i koliko me je to pogodilo. To je bila prava noćna mora. Bio je potpuni cirkus – i svako voli da cirkus dolazi u njihov grad, zar ne? Osim kad si ti u središtu tog cirkusa“, ​​dodala je Viktorija.

„Bilo je nekih užasnih priča sa kojima je bilo jako teško izaći na kraj. To je bio prvi put da smo Viktorija i ja bili pod takvom vrstom pritiska u našem braku“, dodao je Dejvid.

Na pitanje reditelja Fišera Stivensa kako je par sve to „preživeo“, Dejvid je rekao: „Svaki put kada smo se probudili osećali smo, znate, da postoji nešto drugo i znali smo da to osećamo. Oboje smo tada osećali da ne gubimo jedno drugo nego da se davimo. Ali na kraju dana, to je naš privatni život. Bilo je dana kada sam razmišljao: ‘Kako ću ići na posao? Kako ću ići na taj teren, vežbati i izgledati kao da je sve je u redu?“ Osećao sam se fizički bolesno svaki dan kada sam otvorio oči. Kako ću ovo da uradim?“

Pomislila sam – ‘Jesi li ozbiljan?! Ja samo što ne puknem, ti to mene zezaš?! Imaš *** fotografisanje sa Dženifer Lopez koja je lepa i ne namerava da ima bebu. Onda sam otišla na carski rez i sećam se kako sam ležala tamo, nisam se osećala najbolje, hajde da to tako kažem, i sećam se da mi je neko pokazao naslovnu stranu novina na kojima je bila prelepa fotografija Dejvida kako stoji između Dženifer Lopez i Bijonse, a naslov je bio ‘Šta bi rekla Posh?’. Sada ću ti reći šta bi rekla Posh. Posh je je*** pop**dela!“, otkrila je Viktorija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter