Izvor: Kurir.rs
19.10.2023 u 22:45
0

„DRAGANA MIRKOVIĆ I JA SMO BILI ČAK I NA MARSU“: Željko Šašić šokirao izjavom

Željko Šašić snimio je duet s Draganom Mirković devedesetih, na početku karijere, i tako dobio šansu da sarađuje s velikom zvezdom. Objavili su pesmu "Oči pune duge", koja je i danas veliki hit. Nakon toga oni su imali mnogo zajedničkih turneja i druženja širom sveta.

Željko se prisetio saradnje sa svojom koleginicom.

– E sad ću da vam ispričam jednu priču kad smo Dragana i ja bili na Marsu. Bili smo u Americi i za 1.000 dolara je moglo da se ode na Mars (improvizovani prostor koji je urađen po ugledu na planetu, prim. aut.). Tad je bila ona pesma „Idemo na Mars“ ultrapopularna i mi smo dobili priliku da odemo da vidimo, i eto. Tamo smo sreli neke čudne tipove, bilo je mračno i hladno, i ja kažem Dragani: „Ajmo kući da bežimo“ i pobegli smo – našalio se pevač prisećajući se anegdote, pa nastavio:

– Dragana je jedna divna žena, toliko je bila dobra da mi je išla na živce. Jednom, kad joj je bio rođendan, mi smo bili na nekoj turneji i svi smo hteli da nazdravimo s njom. Kupili smo šampanjac i ja joj kažem: „Sad sam te prevario, konačno si popila malo alkohola„, a ona kaže „A ne, ovo je sok od jabuke“. Bukvalno, žena bez mane. Ona pre neki dan ide u Australiju i Kanadu, a sad ušla u ovakav projekat, svaka joj čast. Dragana voli publiku kao familiju – smatra Željko.

KONAČNO PALO POMIRENJE! Željko Šašić sa ćerkom uživa na LUKSUZNOJ destinaciji, a ova slika je DOKAZ u kakvom su ODNOSU!

Potom je pevač otkrio i kako je došlo do saradnje s Draganom.

– Što se tiče pesme, kompozitor jedan nas je spojio, on je insistirao da to bude naš duet. Ja sam radio svoju ploču, ona svoju, i onda se pojavila ta pesma i taj duet se našao samo na mojoj ploči. To je bio jedan veliki studio i stvarno mi je bilo super. Ta pesma je jako slušana i dan-danas. Imali smo veliku akciju kada smo snimali spot. Trebao je da bude filmski spot, a onda smo to promenili i spot je ispao takav kakav je danas. Mi smo išli i po Australiji i po Americi i po Evropi, nema mesta gde ona i ja nismo bili. Ali definitivno nam je najjači doživljaj bio ovaj kad smo išli na Mars. Dok se nismo poudavali i oženili, mi smo se sjajno družili. Sad je ona u Beču, ja ovde u Beogradu, ali smo u kontaktu. – rekao je Šašić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter