Izvor: Informer
22.12.2023 u 22:20
0

DRUGAČIJE ĆU GLEDATI NA PRAZNIKE KAD BUDEM IMALA DECU: Kaća Živković priznala šta misli o Novoj godini i kićenju jelke

Iako je Nova godina za manje od dve nedelje, pevačica Katarina Živković priznaje da nije toliko euforična kada je ovaj praznik u pitanju.
Katarina je za medije govorila o tome kako se proslavljaju praznici u njenom domu i otkrila da prošle godine nije kitila jelku.
Katarina Živković je jelku kupila kod Kineza.

 

– Prošle godine nisam kitila jelku, jer uopšte tih dana nisam bila u Beogradu. Radila sam non-stop i bila van Srbije. Ove godine ne mogu da obećam, ali potrudiću se bar neku malu ili mini da postavim, čisto da obeležim. Kupujem veštačke jelke, imam jednu već par godina. Ne mogu da se setim, verovatno sam je kupila kod Kineza – rekla je pevačica za Grand.

Katarina priznaje da će možda drugačije gledati na ove praznike kada se bude udala i rodila decu.

– Najiskrenije ću reći da me sada ne ispunjavaju toliko, ali mislim da ću biti presrećna i da će mi to značiti onoga dana kada se budem udala, imala svoju decu i porodicu. Onda će i ta Nova godina, i kićenje, i svi ti praznici imati poseban značaj za mene. Sada sam non-stop na putu, radim, uvek sam negde van kuće i jednostavno i ne osetim taj praznični duh. Ne verujem u Deda Mraza već verujem u sebe i verujem u sreću – zaključila je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter