Izvor: Alo
14.11.2023 u 22:24
0

DVOSTRUKI DOBITNIK OSKARA U DRUGAČIJEM IZDANJU: Entoni Hopkins u devetoj deceniji pleše rumbu i kuva ( VIDEO)

Entoni Hopkins iznenadio je fanove snimkom iz kuhinje dok kuva i pleše uz ritmove rumbe

On je jedan od najpoznatijih britanskih glumaca svih vremena, poznat po svojim vrhunskim ulogama. U nedelju, dok je kuvao u svojoj kuhinji, Entoni Hopkins je pokazao svetliju stranu svoje ličnosti igrajući rumbu u video snimku koji je podeljen na njegovom Instagram i TikTok profilu.

Printscreen/tiktok

Poznati glumac je dok je pripremao hranu počeo da igra u ritmu. Bio je veoma skoncentrisan s obzirom da su mu oči ponekad bile zatvorene i činilo se da ga muzika i tekstovi preplavljuju tokom njegovog plesa.

@anthonyhopkinsHey goomba do you like how I dance the rumba…? Sunday vibe 🍕🍝

♬ original sound – Anthony Hopkins

Prvobitno je igrao u levu stranu, a potom je dvostruki dobitnik Oskara, promenio smer dok je stigao do rerne, a zatim nastavio da igra nekoliko koraka udesno. Čini se kao da je Hopkins počeo da priprema i kuva italijansko jelo, sudeći po sastojcima koji su stajali na kuhinjskom stolu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter