Izvor: Kurir/Republika
27.04.2023 u 09:19
0

DŽEHVU SPOPADAJU MUŠKARCI! „AKO PROPADNEM IMA KO ĆE DA ME ŽENI“

Teodora Džehverović trenutno je na Sejšelima gde odmara od svih skandala koji su je pratili u poslednje vreme, ali i pred nove projekte koje je najvaila.

Pevačica svakim danom mami muške uzdahe svojimobjavama na društvenim mrežama.

Međutim izgleda da se Teodeora dopala i meštanima egzotične destinacije pa se njen brat Savo zabrinuo da je neko tamo ne ukrade i oženi.

Ona je objavila video na kom piše da joj se tamo udvaraju ljudi, i daju joj brojeve telofona na računu i obasipaju komplimentima.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana njen bivši dečko Nino Čelebić ozvaničio je vezu sa atraktivnom Isidorom Mijanović, te su objavili zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter