Izvor: Alo.rs
03.11.2023 u 10:30
0

ELMA SINANOVIĆ OPLELA PO KOLEGINICAMA: „Kad nemaju pesme, onda obrade moju, samo neka one pevaju i neka me reklamiraju“

Sve je čečća situacija da mladi pevači rade obrade poznatih pesama, a Elma je ima oštar komentar na to.

Pevačica Elma Sinanović vratila se na velika vrata i u samom je estradnom vrhu. Ona sada često nastupa gde sa ponosom peva svoje hitove poput „Nije vetar, nije kiša“, „Ah tugo, tugo“, „Gradske priče“ i drugi.

Naime, sve je čečća situacija da mladi pevači rade obrade poznatih pesama, a Elma se ovog puta osvrnula i na to.

– Ako ne možete da nađete pesme i onda da snimite i izreklamirate, da imate 23 miliona, onda uzmite Elminu pesmu i dobijte ta 23 miliona i svi srećni i zadovoljni – rekla je pevačica, pa otkrila da nema ništa protiv sve dok je reklamiraju:

„VIŠE PUTA SAM SE NAŠLA NA DNU“: Elma Sinanović otvorila dušu, ispričala sve o teškom periodu i kako se izdigla nakon smrti supruga

– Prvo, ja sam zadovoljna zato što se to sluša, moja pesma koja je ponovo u hajpu i onda bude dobro i meni i toj koleginici. Nemam ništa protiv, samo neka one pevaju i neka me reklamiraju. Hvala im svima – poručila je Elma za medije.

Inače, korisnici društvenih mreža odmah su pomislili da Elma aludira na Barbaru Bobak, koja je uradila obradu njene pesme „Nije vetar, nije kiša“ i čija obrada broji čak 24 miliona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter