Izvor: Happytv.rs/Alo.rs
03.11.2023 u 08:32
1

ŽIVOT ILI SMRT: Dino Merlin progovorio o teškom periodu kroz koji je prošao, tada je hteo da napusti muziku

Merlin je otvoreno govorio o borbi sa depresijom

Kantautor Dino Merlin svojeveremeno je govorio o bolesti zbog koje je razmišljao da batali muziku.

Dino Merlin se tada borio sa depresijom, koja je i danas veliki problem mnogih širom sveta.

– U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta – kazao je bio pevač na „HRT“-u.

– Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao – ispričao je Merlin tom prilikom.

– Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album „Sredinom“, na koji sam jako ponosan – dodao je muzičar.

OVU ZGODNU ŽENU JE RADE ŠERBEDŽIJA LJUBIO SKORO 2 DECENIJE: Priča se da su se rastali zbog neverstva

Inače, pevač je u jednom od intervjua ispričao tajnu svog uspeha, kao i na šta je najviše ponosan.

– Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome, tu sam – rekao je tada Dino Merlin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽIVOT ILI SMRT: Dino Merlin progovorio o teškom periodu kroz koji je prošao, tada je hteo da napusti muziku”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter