Izvor: Kurir.rs
22.08.2023 u 14:56
0

DA LI JE ONA NAJZGODNIJA ŽENA NA PLANETI? Emili Ratajkovski paralisala svet minijaturnim BIKINIJEM!

Viktorijin anđeo Emili Ratajkovski (32) je model svog brenda Inamorata, a na društvenim mrežama pozirala je u kuhinji pokazujući svoju guzu u visoko izrezanim tangama.

Stajala je u kuhinji u minijaturnom bikiniju koji je deo kolekcije njenog brenda. Manekenka je nosila minimalno šminke, a novoofarbanu crvenu kosu nosila je spuštenu i raščupanu.

Pratioci su u komentarima bili oduševljeni Emilinim poziranjem, a ovu voditeljku podkasta „High Low with EmRata” nazivali su savršenom.

„Nije moj rođendan, ali hvala što si donela tortu”, glasio je jedan komentar.

Instagram printscreen

 

Dok su neki hvalili Emili, bilo je i onih koji su imali šta da joj zamere.

„Zamisli da ti mama ovako trči po kući. Šta bi mislio o njoj”, aludirao je komentar na Emilinog dvogodišnjeg sina Silvestera, kojeg ima s bivšim suprugom Sebastijanom Ber Meklardom.

„Na trećoj fotografiji u objavi izgleda kao lice Mistera Bina i telo Emili”, našalio se pratilac na račun fotografije na kojoj se Emili mršti.

„Oblači li se ona ikada”, glasio je zbunjeni komentar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter