Izvor: Kurir/Informer
08.06.2023 u 07:00
1

EMINA JAHOVIĆ SE UDAJE ZA 14 GODINA STARIJEG MILIONERA?! Evo ko je Turčin kojeg je zavela

Emina Jahović (41) navodno se udaje za turskog milionera Kurta Danijela Santeja (55), prenose mediji! Pevačica je prošle nedelje boravila sa imućnim finansijskim savetnikom u Srbiji i upoznala ga sa porodicom.

Ozbiljna veza

Jahovićeva je deset godina bila u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina – Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.

– Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta – priča izvor blizak paru.

Prema njegovim rečima, Jahovićeva je dugo krila da ima dečka.

– Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno – kaže naš sagovornik i otkriva da je pevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.

– Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup.

Pop zvezda je Kurta nedavno dovela u Srbiju da bi mu pokazala svoju zemlju: – Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je dugo živeo u Švajcarskoj i stekao milione. Pre dve godine se razveo i vratio u Istanbul, gde je upoznao Eminu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMINA JAHOVIĆ SE UDAJE ZA 14 GODINA STARIJEG MILIONERA?! Evo ko je Turčin kojeg je zavela”

  1. Ako vec pisete o djuvegiji trebala bi biti i slika od djuvegije , pre bi se moglo napisati da je zaveo on nju , zasto bi ga ona zavodila em lepsa od njega ima svoj posao ima i glas koji ce je sluziti do kraja zivota ma kakva ekonomska situacija bila na svetu, a finansijski savetnik , mora da sto bi rekao nas narod , odseci nogu i cekaj , ceka da mu se pojavi potrazilac saveta i to bogati , a kada ce doci bas kod njega Bog te pitaj , a nasa hanuma ima i kozmeticku liniju , glas, dobra je , pametna , moze da peva kad’ god hoce i koliko hoce .
    Ti finansijski savetnici, ako daju dobar savet i uspe posao onom kome su dali da li oni naplacuju samo savet – uslugu ili od tog biznisa imaju i neki procenat, mali ?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter