Izvor: srbija danas
07.06.2023 u 12:57
0

PRVI PUT PROGOVORILA NA OVU TEMU! Nakon 3 decenije, Lepa Lukić otkrila šta se dogodilo sa njenom NASLEDNICOM

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić na estradnoj sceni traje punih šest decenija, a njena popularnost ne jenjava. Kako kaže, ona je žena iz naroda i njima duguje svu slavu.

 

Popularna pevačica je danas održala promociju novog albuma pod nazivom „Vatra“, a pred okupljenim novinarskim ekipama otkrila je na šta je najvše ponosnija u karijeri, koju pesmu smatra autobiografskom, ali i da li može da živi od penzije koju prima.

Lepa je odgovorila i na pitanje da li u nekoj pevačici vidi svoju naslednicu.

– Neka peva ko god želi moje pesme, ali ja naslednicu ne tražim. Ko se prirodnim putem pojavi, svaka čast da nastavi moju muziku. Kad do sad nije, onda kad će? Do sad niko nije uspeo da me smeni.

Pevačica je otkrila koja joj je pesma najdraža.

– To je kao kad pitate majku koje dete najviše voli. Ja sam birala svaku pesmu, sve su mi drage, jer mi ih niko nije nametnuo. Pesma „Od izvora dva putića“ bi trebalo da mi bude najdraža jer me je ona vinula u nebo. Sa prvom pesmom sam uspela.

 

Kraljica narodne muzike se šaljivo osvrnula na pitanje da li je zaljubljena.

– Jesam, u cveće sam zaljubljena. Nisam ja još uvek za bacanje, ali ja vodim računa, svemu ima kraj, zna se granica. Kao i u muzici. Ako te niko neće, znači da sam moraš da staneš. Nisam ni u ljubavi stala, ali to malo manje upražnjavam. Udvaraju se, ali meni čiča ne treba, a glupo je da se sa mladima zabavljam.

Lepa je otkrila šta se dogodilo sa Ivanom Đorđević, koja je svojevremeno bila njena „naslednica“.

– Čujem se sa njom, ali ona sada ima 30 godina i nije više dete. Ima dvoje dece, udala se srećno. To sa njom je bio veliki hit. Svi su mislili da sam ja nju usvojila, da je ona moja naslednica, to nije tačno, pesma se tako zove. Ona ima svoje roditelje, ne bi je ni dali da ja hoću.

Pevačica govori i na temu penzije.

– Ja imam veliku penziju, mogu da živim. Nemam ja 60 ljudi sa mnom. Pevam ja i dalje i dodatno zarađujem. Od moje tri penzije može da živi četvoro, a ja nemam četvoro, imam samo mačku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter